Felsbekleding

  STACKSER KLIPTEC

  Het STACKSER KLIPTEC felssysteem wordt als dak maar ook als wand toegepast en is meer dan een waterdichte metalen schil.  Het geeft een gebouw een eigentijds en industriële uitstraling. KLIPTEC is de meest eenvoudig te monteren fels op de markt. Het KLIPTEC systeem bestaat namelijk uit slechts één bouwelement en er zijn geen bevestigingsclips of verstevigingshoeken nodig. Hierdoor is KLIPTEC heel snel te monteren en zijn de montagekosten laag.

  Garantie

  De coatings van de KLIPTEC felselementen behoren tot de meest duurzame in de markt.De felselementen zijn voorzien van een hoogwaardige corrosiebescherming en hebben garanties totzelfs40 jaar. KLIPTEC is verkrijgbaar in vele kleuren en kan ook worden uitgevoerd in unieke zink-look tinten.

  Geluid

  Alle STACKSER KLIPTEC elementen zijn voorzien van het gepatenteerde STACKSER anti-dreun profiel. In combinatie met een staaldikte van wel 0.75 mm reduceert KLIPTEC geluid als beste in de markt.

  Zonnepanelen

  Het KLIPTEC systeem leent zich bijzonder goed voor het plaatsen van zonnepanelen. Door het gebruik van de speciale STACKSER zonneklem kunnen de zonnepanelen zonder doorboringen gemonteerd worden op het felsdak.
  Alle KLIPTEC elementen worden prefab, op lengtemaat en gefelst aangeleverd op de bouwplaats.

  Direct online een bestektekst, productbladen, technische details of offerte ontvangen?

  Maak dan gebruik van onze productzoeker. Kies de gewenste productlijn en filter gemakkelijk op bijv. materiaal, brandwerendheid, type bevestiging, luchtdichtheid of bouwbreedte.

  Felsbekleding wand

  No products found which match your selection.

  Felsbekleding dak

  No products found which match your selection.