Felsbekleding

  STACKSER KLIPTEC systeem

  Het STACKSER KLIPTEC felssysteem is meer dan een waterdichte, metalen schil.  Het felsdak kan een klassieke maar ook zeer moderne uitstraling geven aan een gebouw. Het KLIPTEC is het meest eenvoudig te monteren felsdak op de markt. Het KLIPTEC systeem bestaat namelijk uit slechts één bouwelement en er zijn geen bevestigingsclips of verstevigingshoeken nodig. Hierdoor is KLIPTEC niet alleen eenvoudig maar ook heel snel te monteren.

  De coatings van de KLIPTEC felselementen behoren tot de meest duurzame in de markt. De felselementen zijn voorzien van een zeer hoogwaardige corrosiebescherming en hebben garanties tot zelfs 40 jaar. KLIPTEC is verkrijgbaar in vele kleuren en kan ook worden uitgevoerd in unieke zink-look coatings.

  Alle STACKSER KLIPTEC elementen zijn voorzien van het gepatenteerde STACKSER anti-dreun profiel. Hierdoor is KLIPTEC het enige felsdak waar geen klankkast probleem ontstaat.

  Direct online een bestektekst, productbladen, technische details of offerte ontvangen?

  Maak dan gebruik van onze productzoeker. Kies de gewenste productlijn en filter gemakkelijk op bijv. materiaal, brandwerendheid, type bevestiging, luchtdichtheid of bouwbreedte.

   
   
  © Copyright - STACKSER dak- en gevelsystemen - ontwerp en realisatie: studiopeters