Utiliteitsbouw

  STACKSER sandwichpanelen voor de utiliteitsbouw

  De geavanceerde STACKSER metalen sandwichpanelen voor gevels, daken en binnenwanden zijn op grote schaal toegepast in industriële gebouwen zoals bedrijfshallen, kantoren, sportcomplexen, stadions en koelcellen. Elk van deze toepassingen, afhankelijk van het omringende milieu of het klimaat ter plekke, stelt specifieke eisen aan bijvoorbeeld de brandwerendheid, de thermische isolatie en het type conservering. STACKSER sandwichpanelen kunnen aan alle eisen voldoen.

  Architectonisch

  De STACKSER architectonische gevelpanelen en de STACKSER enkelschalige gevelbekleding, worden toegepast voor gebouwen waaraan hogere architectonische eisen worden gesteld, zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, oefencentra voor de overheid en openbare gebouwen. STACKSER beschikt over de ervaring, kennis en de faciliteiten om zowel bij de architectonisch gecompliceerde als relatief eenvoudige projecten te adviseren. Indien wenselijk, dan kan onze afdeling engineering uw detailvoorstellen bekijken en u voorzien van deskundig advies.

  Renoveren van uw bedrijfsgebouw

  Het architectonische STACKSER Façade Systeem 30/250 is een stalen of Aluzinken, semi-blind te monteren façadesysteem. Mede door de staaldikte van 0,75 of 0,88 mm is dit systeem zeer stabiel. De façaden kunnen geleverd worden in vele kleuren. STACKSER Façade Systeem kan gemonteerd worden op elke achterconstructie en is daardoor geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie.

  stackser-brandwerend-sandwichpaneel--woningbouw-28
  afrikahaven_6

  Wilt u meer informatie over panelen voor utiliteitsbouw?

  Neemt u dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over STACKSER panelen.