Woningbouw

STACKSER sandwichpanelen in de woningbouw

Modern en snel bouwen in de woningbouw wordt steeds populairder en de geavanceerde STACKSER metalen sandwichpanelen zie je hier steeds vaker opduiken. STACKSER sandwichpanelen leveren bijzondere prestaties. Naast een optimale kierdichting, is een hoge thermische isolatie en hoge brandwerendheid mogelijk. STACKSER panelen hebben een korte plaatsingstijd en relatief lage materiaalkosten ten opzichte van traditionele bouw.

Renoveren van woning of flatgebouw

Het architectonische STACKSER Façade Systeem 30/250 is een stalen of Aluzinken, semi-blind te monteren façadesysteem. Mede door de staaldikte van 0,75 of 0,88 mm is dit systeem zeer stabiel. De façaden kunnen geleverd worden in vele kleuren. STACKSER Façade Systeem kan gemonteerd worden op elke achterconstructie en is daardoor geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie.

Architectonisch

Doordat STACKSER bij de architectonische gevelpanelen en de enkelschalige gevelbekleding (STACKSER Façade Systeem), uitstekende kwaliteit combineert met excellente esthetische eigenschappen is er ook vanuit de architectuur steeds meer belangstelling om STACKSER panelen toe te passen voor de woningnieuwbouw en woningrenovatie.

STACKSER beschikt over de ervaring, kennis en de faciliteiten om zowel bij de architectonisch gecompliceerde als relatief eenvoudige projecten te adviseren.

Stackser KLIPTEC felsdak – veelzijdig toepasbaar

Stackser KLIPTEC felsdakelementen kunnen worden toegepast voor hellende daken vanaf ca. 3° of 5% als:

  • Buitenhuid van een enkelwandig niet-geventileerd dak, op verschillende draagconstructies zoals bijv. trapeziumprofielen
  • Buitenhuid van een dubbelwandig geventileerd dak
  • Renovatie-element voor beschadigde daken

Het Stackser KLIPTEC felsdak systeem

Het Stackser KLIPTEC felsdak systeem heeft een zeer gunstig prijsniveau. Omdat het Stackser KLIPTEC felsdak slechts uit één bouwelement bestaat en geen bevestigingsclips en verstevigingshoeken nodig heeft is het eenvoudig te monteren. Op iedere bestaande of nieuwe onder constructie, met tussenliggende isolatielaag of juist vrijdragend kunnen de Stackser KLIPTEC elementen worden gemonteerd.

De Stackser KLIPTEC bereikt in de langsverbinding zeer hoge klemkrachten wat ervoor zorgt dat ondanks hoge windzuigingslasten de langsverbinding gesloten blijft.

Het leveren van de Stackser KLIPTEC elementen in kleur, op maat en gefelst is uiteraard mogelijk. De coating heeft een garantie tot zelfs 40 jaar.

stackser-kliptec

Wilt u meer informatie over panelen voor woningbouw?

Neemt u dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over STACKSER panelen.