Koelcellen & vriescellen

  Panelen voor koelcellen en vriescellen

  De sandwichpanelen van STACKSER worden traditioneel gezien veel toegepast bij koel- en vriescellen, klimaatkamers, scheidingswanden en cleanrooms. Met onze koelcelpanelen kunnen grote overspanningen worden gehaald, zodat er een strakke cel zonder kolommen mogelijk is. Ook heeft dit paneel een zeer hoge warmteweerstand waardoor de koude in de geïsoleerde ruimte en de warmte buiten blijft.

  Perfecte luchtdichte aansluiting

  De panelen met een dikte van 40 tot 220 mm kunnen worden uitgevoerd met een speciale luchtband in de veer- en groefverbinding, zodat een perfecte luchtdichte aansluiting ontstaat tot 600 Pascal.

  Brandwerendheid tot wel 120 minuten

  Wij hebben panelen met een hoge chemische resistentie en producten welke bestand zijn tegen zuren en desinfecteermiddelen. Onze brandwerende koelcelpanelen kunnen geleverd worden met een brandwerendheid tot wel 120 minuten.

  Snel te plaatsen

  De sandwichpanelen van STACKSER zijn snel te plaatsen, u bent vrij in paneelbreedte en hoogte en worden geleverd in Nederland, Duitsland (met Zulassung) maar ook in veel andere landen binnen en buiten Europa.

  stackser-cleanroom-panelen-1
  stackser-koelcel-panelen-1

  Wilt u meer informatie over panelen voor koel- en vriescellen?

  Neemt u dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over STACKSER panelen.